Realizace: DESIGNSERVIS.cz

KOFE-IN Biografie

KOFE-IN PROMO 2019

 

KOFE-IN PROMO 2019

 

Bio 2006 – 2020

Pop-rocková kapela KOFE-IN vznikla v roce 2006 a debutovala o tři roky později deskou Osobní vesmír. Videoklipy KOFE-IN se opakovaně těšily úspěchu v hitparádách České televize (Pomeranč, Medúza aj.) či TV Óčko. Video podoba skladby Jediná z jejich druhého alba Libertin (2011) na jaře 2013 zvítězila v anketě iReport – Žebřík v kategorii videoklip roku 2012. Skupina sama bodovala v anketách Žebřík (Objev roku 2011 - 2.místo; Klip roku 2012 – 1. místo; Deska roku 2013 – 2. místo) nebo Český YouTube Fest (2. místo 2011) a její rozsáhlá koncertní činnost k dnešnímu dni čítá již přes 500 vystoupení. V létě 2013 kapela natočila třetí desku "Dobré nebe", která vyšla v listopadu téhož roku. V září 2013 zveřejnila videoklip k písni "Moje dobré nebe". V roce 2014 zveřejnila videoklip natáčený na Islandu k písni Projíždíme krajinou a v únoru 2015 nový kompletně animovaný videoklip ke skladbě Dívčí. V roce 2016 kapela natočila dva singly s názvy Čarodějka a Víme kudy. K oběma skladbám kapela natočila videoklipy, které zveřejnila v průběhu roku 2017. Na konci roku 2018 kapela odehrála akustický koncert ve vyprodaném Slezském divadle v Opavě, ze kterého byl pořízen videozáznam a audiozáznam, který byl vydán v elektronické podobě na platformách Spotify, Deezer, Amazon a Googleplay.
V roce 2019 kapela vydala singl a videoklip s názvem Bouře a na jaře roku 2020 vydává EP s názvem Ať to trvá věčně.

Kapela:
• Jan Kunze (zpěv)
• Petr Kunze (kytara, synth, vokál)
• Martin Lecián (kytara, vokál)
• Mikeš Oslanec (basa)
• Adam Matýsek (bicí)
• Jan Tengler (saxofon)

Diskografie:
• Osobní vesmír (2009)
• Libertin (2011)
• DOBRÉ NEBE (2013)
• Ať to trvá věčně (2020)

Úspěchy kapely:
2009 – vydání debutového alba Osobní vesmír
2010 – sedm týdnů na prvním místě v hitparádě Pomeranč s klipem Sebe mi dej
2010 – tři týdny v hitparádě Medúza s klipem Sebe mi dej 2010
2010 – Cz/Sk turné s kapelou Cocotte Minute
2011 – vydání druhého alba Libertin
2011 – druhé místo v anketě Český Youtube Fest 2011 s klipem Kladu tě na vodu
2012 – celorepublikové turné s kapelou UDG
2012 – druhé místo v anketě Žebřík 2011 v kategorii Objev roku
2012 – páté místo v anketě Český Youtube Fest 2012 s klipem Levituju
2013 – 1. místo klip roku v anketě Žebřík 2012
2014 – 2. místo deska roku "Dobré nebe" v anketě Žebřík 2013
2016 - 5. místo s videoklipem "Dívčí" v anketě žebřík 2015
2017 - vydání singlu Víme kudy a Čarodějka
2019 - vydání singlu Bouře
2020 - vydání EP Ať to trvá věčně